İstanbul’un Şişli ilçesinde gerçekleşen bir kazada, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil bir iş yerine girdi ve sonrasında yangın çıktı. Kazada araçta bulunan iki kişi yaralanırken, iş yerinde de ciddi hasar oluştu. Olay, Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi üzerinde sabah saat 05.30 civarında meydana geldi.
Alınan bilgilere göre, 34 GND 034 plakalı otomobil, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bir iş yerine çarptı. Kaza sonrasında hem otomobilde hem de iş yerinde yangın çıkarken, çevredeki vatandaşlar ve acil servis ekipleri, araçta mahsur kalan iki kişiyi kurtarmak için seferber oldu.
Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri söndürerek durumu kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle iş yerinde ciddi hasarlar meydana gelirken, kullanılamaz hale gelen otomobil bir çekici yardımıyla olay yerinden çıkarıldı. Polis, kaza ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.