İki masaj salonuna fuhuş baskını: 22 kadın emniyete götürüldü

Samsun’da Gerçekleştirilen Operasyonda 22 Kadın Emniyete Gönderildi

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, “fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek” ile “insan ticareti” suçlarına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Görevliler, Atakum ilçesinde faaliyet gösteren iki spa merkezine eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyon sonucunda, işletmeci ve çalışan 7 zanlı gözaltına alındı.

Soruşturma kapsamında, aralarında 3 yabancı uyruklu kadının da bulunduğu toplam 22 kadın, mağdur sıfatıyla ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyet yetkilileri, suçluların adalet önünde hesap vermeleri için gerekli yasal işlemlerin titizlikle yürütüleceğini belirtti.

Related Posts

‘Selçuk Tengioğlu’ hesabı açmış: Özgür Özel’i tehdit eden bir kişi gözaltına alındı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yumruklu saldırıda bulunan Selçuk Tengioğlu adına sosyal medya hesabı açıp, Özgür Özel’i tehdit ettiği tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.

Son dakika… Pakistan ve Hindistan arasındaki gerilimle ilgili Dışişleri Bakanlığı’ndan açıklama: ‘Endişe ile takip ediyoruz’

Dışişleri Bakanlığı, Hindistan ve Pakistan arasında artan gerilime ilişkin açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, iki ülkeye sağduyu çağrısında bulunuldu.

Zelenski’nin açıklaması sonrası kafalarda bu soru var: Ukrayna Zafer Günü’nde Rusya’yı vuracak mı?

Rusya, 9 Mayıs’ta kutlanacak Zafer Günü’ne hazırlanıyor. 2. Dünya Savaşı’nda Nazi Almanyası’nın yenilgiye uğratılmasının kutlanacağı günde Moskova’da Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Brezilya Devlet Başkanı Lula Da Silva ve Mısır Cumhurbaşkanı Sisi …

Ümit Özdağ: Nüfusu artırmak istiyorsan eğitimi düzelt

3.5 aydır tutuklu Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Türkiye’nin azalan nüfusunu artırmak için önerilerde bulundu.

Bilim insanlarından şaşırtan keşif: Elektrik üretebilen bakteri sağlık endüstrisinde yeni icatların kapısını aralayabilir

ABD’nin Oregon eyaleti kıyılarındaki çamur düzlüklerinde tespit edilen ve “Candidatus Electrothrix Yaqonensis” olarak adlandırılan bakteri türünün elektrik iletebildiği belirlendi.

İsrailliler Netanyahu karşıtı gösteri gerçekleştirdi

İsrailliler, esir takasının gerçekleşmesi için İsrail Meclisi önünde Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtı protesto gösterisi düzenledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir