Huzur İstanbul Uygulaması Taksim’de Gerçekleştirildi

İstanbul’da ‘Huzur İstanbul’ Uygulaması Helikopter Destekli Gerçekleştirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde helikopter destekli ‘Huzur İstanbul’ uygulaması gerçekleştirildi. Taksim Meydanı’nda yapılan uygulamada sürücülerin kimlik sorguları yapılarak, araçların içerisi tek tek arandı. Denetimde araçların içerisinin aranmasının yanı sıra sürücü ve yolculara Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması da yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından İstanbul’un 39 ilçesinde saat 20.00’de ‘Huzur İstanbul’ denetimi yapıldı. Uygulamaya İlçe Emniyet Müdürlükleri, Asayiş ve Trafik Denetleme Şube müdürlüklerinden ekipler katıldı. Taksim Meydanı’nda yapılan denetimlere polis helikopteri de havadan destek verdi. Durdurulan araçların içerisi ekipler tarafından detaylı şekilde arandı. Denetimlerde herhangi olumsuz bir durumla karşılaşılmadı. – İSTANBUL

Related Posts

Özgür Özel Lozan Antlaşması’nın yıldönümünde Tom Barrack’a tepki gösterdi: ‘Bu ülke 100 yıl önce kararını verdi’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Genel Merkezi’nde Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı kabul etti. Özel, ziyaretin ardından yaptığı basın açıklamasında, ABD Büyükelçisi Tom Barrack’ı hedef aldı. Özel ayrıca muhalif kanalara yönelik RTÜK tarafından verilen cezalara tepki gösterdi.

Kamboçya Tayland’da sivil yerleşimi füzeyle vurdu: Çok sayıda ölü var

Tayland ile Kamboçya arasındaki tartışmalı sınır bölgesinde sabahın erken saatlerinde çıkan şiddetli çatışmalarda, ilk belirlemelere göre Tayland tarafında 9 sivil hayatını kaybetti, 14 sivil ise yaralandı. Her iki ülke de çatışmanın başlamasından birbirini sorumlu tutarken, bölgede gerilim had safhaya ulaştı.

DMM’den “İHA” iddiasına açıklama

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, “bir Türk İHA’sının Rus savaş uçakları tarafından vurulduğu” iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

Samsunspor Hollanda’da Kamp Yapıyor

Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdürüyor ve hazırlık maçları yapıyor.

Burhanettin Bulut, Muhittin Böcek’i cezaevinde ziyaret etti: ’11 tane ilaç kullanan Muhittin Böcek, tutuksuz yargılanmalıdır’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Bulut, “Bizim talebimiz pandemi döneminde ağır bir hastalık geçirmiş, bugün 11 tane ilaç kullanan Muhittin Böcek’in tutuksuz yargılanması. Bu da en insani bir talep” dedi.

Konya’da Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu

Konya’da düzenlenen operasyonda 1912 sikke ve 196 tarihi obje ele geçirildi, bir şüpheli tutuklandı.