Fethiye’de feci olay… Karbonmonoksitten zehirlenen çift öldü

Cemile ve Mehmet Başar Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Hayatını Kaybetti

Yeni Mahalle 1214 Sokak’taki iki katlı evin birinci katında yaşayan Cemile ile Mehmet Başar’dan haber alamayan yakınları durumu hemen 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine eve sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan incelemede, çiftin karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği tespit edildi. Evde bulunan cihazın sızdırdığı gazın neden olduğu belirlendi.

Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çiftin acı haberini alan çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Ölümcül kazanın ardından, karbonmonoksit alarmı konusunda bilinçlendirme yapılarak benzer trajedilerin önüne geçilmesi temenni ediliyor.

Related Posts

Japonya’dan komşu ülkeye sürpriz davet

Nagasaki Belediyesi, atom bombası saldırısının 80. yılı anma törenine bu yıl ilk kez Tayvan’ı da davet etti. Karar, Tayvan’ın talebi üzerine alındı. Çin’in tepki göstermesi bekleniyor.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Orman yangınlarında 10 tutuklama

İçişleri Bakanı Yerlikaya, son bir haftada 12 ilde meydana gelen yangınlarla ilgili şu ana kadar 44 şüphelinin gözaltına alındığını; bunlardan 10’unun tutuklandığını 6’sının da adli kontrolle serbest bırakıldığını duyurdu.

Sahte ‘Emine Erdoğan Listesi’ Spotify’ın başını yaktı

Kültür Bakanlığı, şarkı dinleme platformu Spotify’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan adına açılan şarkı listelerinin uyarılara rağmen kaldırılmadığını belirterek hukuki olarak harekete geçileceğini belirtti.

Trump’ın büyük vergi yasası yürürlüğe girdi: Yoksuldan alıp zengine veriyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın “Büyük Çirkin Yasa” adını verdiği kapsamlı vergi düzenlemesi yürürlüğe girdi. WDR yazarı Wolfgang Landmesser’a göre yasa, düşük gelirli milyonlarca Amerikalının sağlık hizmetlerine erişimini keserken, şirketlere ve …

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonunda 5 gözaltı

Kırıkkale’de jandarma ekiplerince merkez ve Keskin ilçesinde düzenlenen operasyonda 1079 kök kenevir, 200 gram kubar esrar ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Hamas: Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla görüşüyoruz

Hamas, bu görüşmeler neticesinde nihai kararını açıklayacağını bildirdi