Demet Evgar, normal doğum pankartına isyan etti!

Fenerbahçe – Net Global Sivasspor Maçında Kadınların Tepkisi

Fenerbahçe-Net Global Sivasspor maçında, Sivassporlu futbolcuların taşıdığı pankart, kadınların büyük tepkisine neden oldu. Pankartta, “Doğal olan normal doğumdur” yazısı ve altında ise “Tıbbi olarak zorunlu olmadığı sürece sezaryen doğal değildir” ifadesi yer aldı. Bu durum, birçok ünlü ismin de tepkisini çekti. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, bu ifadeleri ‘normal’ bulsa da kadın örgütleri konu hakkında tepkilerini dile getirdi. Kadınlar, devletin konuya yönlendirici ve baskılayıcı tavrına karşı çıkarak seslerini duyurdu.

Oyuncu Demet Evgar da konuyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. “Siz normal, biz anormal miyiz? O pankartı taşıyanlara ve bu yanlışlığın peşinden gidenlere yazıklar olsun” sözleriyle tepkisini gösterdi.

Demet Evgar’ın sosyal medyada yaptığı bu çıkış da büyük yankı uyandırdı.

Related Posts

Özgür Özel açıklama yapıyor

Özgür Özel açıklama yapıyor

İstinaf onayladı! İşte Ayhan Bora Kaplan’a verilen hapis cezası

İstinaf mahkemesi, Ankara’da ‘Ayhan Bora Kaplan’ suç örgütü lideri Bora Kaplan’ın ‘Silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek’, ‘8 kişiye yönelik kasten yaralama’ ‘2 kişiye yönelik kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Ağırlaşmış yaralamaya azmettirme’ ve ‘Suçluyu kayırmaya azmettirme’ suçlarından aldığı 68 yıl hapis cezasının usul ve yasaya uygun olduğu kanaatine vardı.

İsrail muhalefetinden Netanyahu’ya sert tepki: ‘Askerlerimiz Netanyahu hükümetini korumak için ölüyor’

Muhalefetteki İsrail Evimiz Partisi lideri Avigdor Liberman, Gazze Şeridi’nde ölen askerlerin “Tel Aviv güvenliği için değil Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki koalisyon hükümetinin korunması için öldüğünü” dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan-DEM Parti görüşmesi öncesi çok çarpıcı kulis

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile DEM Parti’nin İmralı heyeti arasındaki görüşme öncesinde, PKK’nın silah bırakma sürecine dair yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Ekrem İmamoğlu, Sezai Karakoç’un sözleriyle seslendi

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Halbuki bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar, vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar.” paylaşımı yaptı.

İstanbul’da otluk alanda çıkan yangın korkuttu

İstanbul Büyükçekmece’de otluk alanda başlayarak ağaçlara sıçrayan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.