Adana’da depoya baskın: 182 bin litre sahte akaryakıt ele geçirildi

Adana’da Sahte Akaryakıt Operasyonu: 182 Bin Litre Ele Geçirildi

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Sarıçam ilçesi Dağcı Mahallesi’ndeki bir depoda yüklü miktarda sahte akaryakıt olduğu bilgisi sonrası harekete geçti. Teknik ve fiziki takip başlatan ekipler, depo sahibi İlhami A.’nın, atık ve yanık yağları, içine çeşitli maddeler ekleyerek inceltip, akaryakıta çevirerek satmaya çalıştığını tespit etti.

DEPOYU BATAKLIK OLAN BÖLGEYE KURMUŞ

Şüphelinin ayrıca kolay ulaşılamaması için depoyu bataklık olan bölgeye kurduğu saptandı. Bu tespitler sonrası depoya operasyon düzenleyen ekipler, satışa hazır halde 182 bin litre sahte akaryakıt ele geçirdi. Dev yakıt tanklarında bulunan akaryakıtın piyasa değerinin yaklaşık 7 milyon 280 bin lira olduğu belirtildi. Gözaltına alınıp, emniyete götürülen İlhami A., ifadesinde, “Akaryakıt üretmiyordum. Dolayısıyla satış yapmayacaktım. Yol malzemesi üretiyorum” dedi. İlhami A.’nın emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Demirtaş ziyaretini anlattı: Yeni çözüm sürecinde çözüm için “parlemento” vurgusu yaptı

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Demirtaş ziyaretini anlattı: Yeni çözüm sürecinde çözüm için “parlemento” vurgusu yaptı

Ankara’da dehşet anları kamerada: Yaralı eşten kan donduran iddia

Ankara’da bir site sitenin kapısının önünde beklerken C.Y.’nin otomobille çarpması sonucu eşi Merve Cebe ile birlikte yaralanan Gökhan Cebe, olayın kaza olmadığını öne sürdü.

Dünyanın en zengin insanı robotları seçti: Son 16 yılın en düşük seviyesi

Dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos’un sahibi olduğu Amazon, depolarında kullanılan robot sayısını artırmayı hedefliyor. Tesislerde 1 milyondan fazla robot aktif olarak çalışırken; tesis başına çalışan insan sayısı son 16 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Türkiye’de Erdoğan’la görüşmesinde koltuk krizi çıkardı, şimdi kendi koltuğu sallanıyor

Ankara’da 4 yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmede kanepeye oturtulduğu için ‘cinsiyetçi’ yaklaşım iddiasıyla kriz çıkartan AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, yine koltuk krizi yaşıyor. AP, von der Leyen’e ‘güvensizlik önergesini’ oylayacak. Önerge geçerse, von der Leyen ekibi gidecek.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Meşhedani ile görüştü

Dışişleri Bakanı Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Mahmud Meşhedani ile Ankara’da bir görüşme gerçekleştirdi.

New York belediye başkanlığı ön seçimini Müslüman aday Mamdani resmen kazandı

New York belediye başkanlığı ön seçimini Müslüman aday Mamdani resmen kazandı