Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evde Yaşamını Yitirdi
Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur’un evden ayrılmayarak sabah saatlerinde endişe yaratması, yakınları arasında panik yarattı. Haber alamayan yakınları, durumu hemen jandarmaya bildirdi.
Jandarma ekipleri, Bodur’un evinde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise yatakta hareketsiz bir şekilde sobanın yanında bulundu. Yapılan inceleme sonucunda Bodur’un yaşamını yitirdiği belirlendi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bu trajik olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bodur’un ani ölümü, yakınları arasında büyük bir üzüntüyle karşılanırken, olayın sebebini netleştirmek henüz mümkün olmamıştır.
More Stories
Fatih Erbakan’dan iktidara ‘sandık’ çağrısı
Ece Gürel’in ailesi Adalet Sarayı’nda
Bakanlıktan Ceyhan Nehri’ndeki balık ölümlerine inceleme