Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonunda 5 gözaltı

Kırıkkale’de Uyuşturucu Operasyonu: 1053 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu imal ve ticaretiyle mücadele kapsamında merkez Yuva Mahallesi’nde A.Ş. (46) ve H.Ş’ye (21) ait evin bahçesinde arama yaptı. Yapılan aramada 1053 kök kenevir bitkisi ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Aynı operasyon kapsamında, Keskin ilçesinde H.S. (58), S.Y. (45) ve R.S’ye (20) ait evlerin bahçesinde yapılan aramada ise 200 gram kubar esrar, 26 kök kenevir ve 1 hassas terazi bulundu. İki ayrı operasyonda gözaltına alınan toplam 5 zanlının jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Related Posts

Sahte ‘Emine Erdoğan Listesi’ Spotify’ın başını yaktı

Kültür Bakanlığı, şarkı dinleme platformu Spotify’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan adına açılan şarkı listelerinin uyarılara rağmen kaldırılmadığını belirterek hukuki olarak harekete geçileceğini belirtti.

Trump’ın büyük vergi yasası yürürlüğe girdi: Yoksuldan alıp zengine veriyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın “Büyük Çirkin Yasa” adını verdiği kapsamlı vergi düzenlemesi yürürlüğe girdi. WDR yazarı Wolfgang Landmesser’a göre yasa, düşük gelirli milyonlarca Amerikalının sağlık hizmetlerine erişimini keserken, şirketlere ve …

Hamas: Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla görüşüyoruz

Hamas, bu görüşmeler neticesinde nihai kararını açıklayacağını bildirdi

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Demirtaş ziyaretini anlattı: Yeni çözüm sürecinde çözüm için “parlemento” vurgusu yaptı

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Demirtaş ziyaretini anlattı: Yeni çözüm sürecinde çözüm için “parlemento” vurgusu yaptı

Ankara’da dehşet anları kamerada: Yaralı eşten kan donduran iddia

Ankara’da bir site sitenin kapısının önünde beklerken C.Y.’nin otomobille çarpması sonucu eşi Merve Cebe ile birlikte yaralanan Gökhan Cebe, olayın kaza olmadığını öne sürdü.

Dünyanın en zengin insanı robotları seçti: Son 16 yılın en düşük seviyesi

Dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos’un sahibi olduğu Amazon, depolarında kullanılan robot sayısını artırmayı hedefliyor. Tesislerde 1 milyondan fazla robot aktif olarak çalışırken; tesis başına çalışan insan sayısı son 16 yılın en düşük seviyesine geriledi.