Adalet Bakanı Tunç: Erdoğan CHP’nin yaşanılamaz hale getirdiği İstanbul’u aldı, yaşanılır hale getirdi

Pendik AKP İlçe Kongresine Adalet Bakanı Tunç Katıldı

Pendik’te gerçekleşen AKP 7. olağan ilçe kongresine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç katıldı. Bakan Tunç, konuşmasında ülkenin demokratik dönüşümüne vurgu yaparak, “22 yıldan bu yana vesayetçi anlayışla mücadele ediyoruz. Milletimizin ihtiyaçları doğrultusunda temel kanunlarımızı uyarladık, anayasamızda büyük reformlar gerçekleştirdik” dedi.

AKP Pendik 7. Olağan İlçe Kongresi’ne Adalet Bakanı Tunç’un yanı sıra AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve diğer ilçe belediye başkanları da katıldı. Konuşmasında partililere hitap eden Bakan Tunç, AKP’nin kuruluş sürecine de değindi.

Adalet Bakanı Tunç, AKP’nin millet hareketi olarak doğduğunu vurgulayarak, “2001 yılında milletimiz tarafından kurulan partimiz, çözüm odaklı bir yaklaşımla ülkenin kronik sorunlarına çare olmayı hedefledi. İstanbul’da yaşanılan sorunları çözüme kavuşturan AKP, milletimizin desteği ile hızla büyüyerek Türkiye’nin dönüşümüne katkı sağladı” şeklinde konuştu.

Related Posts

Soylu, eniştesini şikayet edeni şikayet etti, istediğini elde edemedi

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, eniştesini “Suç örgütü kurduğu” iddiasıyla şikâyet eden iş insanını şikâyet etmişti. Soylu’nun suç duyurusu, “Suçun yasal unsurları oluşmadığı” gerekçesiyle sonuçsuz kaldı.

Muhammed Yakut cezaevinden çıkar çıkmaz öldü

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Yavuz Değirmenci, Muhammed Yakut’un Almanya’da hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı.

İran’dan Elon Musk’ı üzecek haber: Kullananlara hapis cezası

İran Meclisi, İsrail’le “casusluk ve iş birliği yapanlara” yönelik cezaları ağırlaştıran 9 maddelik yasayı onayladı ve Starlink gibi izinsiz internet sistemlerinin kullanımını yasakladı.

ABD’nin Türkiye Büyükelçisi Barrack’tan F-35 açıklaması!

Ankara Büyükelçisi ve ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Türkiye ile F-35 sorununun yakında çözüleceğini düşündüğünü söyledi. ABD’nin Türkiye Büyükelçisi, NATO müttefikleri arasında uzun süredir devam eden F-35 anlaşmazlığının yıl sonuna …

4 çocuklu çift, otizmli Fırat’a aile oldu

Ankara’da 4 çocuklu Tuğba (40) ve Ahmet Üresin (51) çifti, 2021 yılında 9 aylıkken Fırat’a koruyucu aile oldu. Şu anda 5 yaşında olan Fırat Üresin, 1,5 yaşındayken otizm tanısı aldı. Tanı konulmasının ardından ailede tüm ilgi Fırat’a yöneldi.

Sırbistan’da öğrenciler başkentin ana meydanını trafiğe kapattı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da erken seçim talebiyle toplanan protestocuların başkentteki ana meydan ve çevresindeki caddeleri trafiğe kapattığı bildirildi.