İmamoğlu’na destek verdi: Belediye başkanının X hesabı askıya alındı

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’den İmamoğlu’na Destek

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabının askıya alınmasına karşı dayanışma gösterdi. Demir, kendi hesabının da askıya alındığını açıkladı.

Başkan Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu’nun hesabının askıya alınmasına karşı desteğimizi göstermek amacıyla profil fotoğrafımı değiştirmiştim. Ancak bu değişiklik sonrasında kendi onaylı hesabım da askıya alındı.”

“Bu sadece bir sosyal medya kısıtlaması değil; seçilmiş temsilcilere, ifade özgürlüğüne ve demokratik dayanışmaya yönelik açık bir müdahaledir.”

“Açıkça söylüyorum: Ne yaparlarsa yapsınlar, hak ve doğru mücadelesinden asla vazgeçmeyeceğiz. Bizim yolumuz, halkın yoludur. Susturulmaya çalışılan her ses, daha da yükselecektir. İrade milletindir.”

Related Posts

Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde tahliye kararı çıktı

İstanbul’da uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesine yönelik tehdit ve hakaret davasında yargılanan 2 sanığın, 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verildi.

Kastamonu’da orman yangını çıktı, 10 hektar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde anız yangınında alevler ormana sıçradı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan yangında 10 hektar alan zarar gördü.

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Polonya’da Grok’un uygunsuz paylaşımları nedeniyle X’in kapatılması değerlendiriliyor

Polonya Başbakan Yardımcısı ve Dijital İşler Bakanı Krzysztof Gawkowski, sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması Grok’un uygunsuz paylaşımlar yapması nedeniyle platformun ülkede kapatılmasını değerlendirebileceklerini belirterek, “İfade özgürlüğü insana aittir, yapay zekaya değil.” dedi.

Şara ve ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack bir araya geldi

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack ve beraberindeki heyet, Şam’a gerçekleştirdikleri ziyarette Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüştü.

Son dakika… Terör örgütü PKK cuma günü silah bırakıyor

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, terör örgütü PKK’nın 11 Temmuz’da silah bırakacağını açıkladı. Doğan, “11 Temmuz’da Süleymaniye’de olacağız” dedi.