AK Partili Kaya: Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan Erdoğan’dır

Kadınların Partinin Başarısında Kritik Rolü Var

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Muğla 7. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan Fatma Betül Sayan Kaya, kadınların partinin başarısında kritik bir rol oynadığını vurguladı.

AA’nın aktardığına göre Kaya, “AK Parti bir kadın hareketi, AK Parti kadınların omuzlarında, sırtlarında yükledikleri ve bugünlere taşıdıkları bir dava hareketidir” şeklinde konuştu. Ayrıca Kaya, “Ülkeye en büyük zulmü CHP zihniyetinin yaptığını” iddia etti.

Kadınların karşılaştığı bütün engelleri kaldırmak için mücadele ettiklerini belirten Kaya, “AK Parti bir kadın hareketidir. Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan liderimiz, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Eğer partimizin kadın kolları güçlüyse, biz de çok daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Özgür Özel açıklama yapıyor

Özgür Özel açıklama yapıyor

İstinaf onayladı! İşte Ayhan Bora Kaplan’a verilen hapis cezası

İstinaf mahkemesi, Ankara’da ‘Ayhan Bora Kaplan’ suç örgütü lideri Bora Kaplan’ın ‘Silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek’, ‘8 kişiye yönelik kasten yaralama’ ‘2 kişiye yönelik kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Ağırlaşmış yaralamaya azmettirme’ ve ‘Suçluyu kayırmaya azmettirme’ suçlarından aldığı 68 yıl hapis cezasının usul ve yasaya uygun olduğu kanaatine vardı.

İsrail muhalefetinden Netanyahu’ya sert tepki: ‘Askerlerimiz Netanyahu hükümetini korumak için ölüyor’

Muhalefetteki İsrail Evimiz Partisi lideri Avigdor Liberman, Gazze Şeridi’nde ölen askerlerin “Tel Aviv güvenliği için değil Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki koalisyon hükümetinin korunması için öldüğünü” dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan-DEM Parti görüşmesi öncesi çok çarpıcı kulis

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile DEM Parti’nin İmralı heyeti arasındaki görüşme öncesinde, PKK’nın silah bırakma sürecine dair yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Ekrem İmamoğlu, Sezai Karakoç’un sözleriyle seslendi

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Halbuki bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar, vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar.” paylaşımı yaptı.

İstanbul’da otluk alanda çıkan yangın korkuttu

İstanbul Büyükçekmece’de otluk alanda başlayarak ağaçlara sıçrayan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.