Usta sanatçıya veda! Fatih Portakal Ferdi Tayfur anısını anlattı

Ferdi Tayfur’un Ardından Anma Töreni Düzenlenecek

Ünlü arabesk sanatçısı Ferdi Tayfur, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Tayfur’un cenazesi İstanbul’a getirildi ve 4 Ocak Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle sevenleri tarafından uğurlanacak. Daha sonra, Emirgan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Ferdi Tayfur’un vefatı tüm hayranlarını derinden etkilerken, Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal da usta sanatçıyla ilgili anısını paylaştı. Portakal, o günleri şu sözlerle anlattı:

“O yıllarda öğrenciydim, öğrenci evinde kalıyordum. Dinlediğimiz kasetler belliydi. O zaman kaset çalarlar vardı, bazı evlerde plaklar olurdu. Ahmet Kaya, Grup Yorum, Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur… Hepsini dinler, geleceği düşünürdük: ‘Üniversiteden sonra ne yapacağız?’ Karamsarlıklarımız, umutlarımız o şarkılarda vardı. Karamsarlıklar, mutluluklar, umutlar… O şarkılarda kendinizi buluyordunuz. Ve şimdi… İyi bir insan gitti. Allah rahmet eylesin. Diyecek bir şey yok. İşte dedik ya, iki nefes arası bir yaşamdan bahsediyoruz. Gani gani dua okuyanlar var, “Mekanı cennet olsun” diyenler var. İşte… Yaşam bu. Geride ne bıraktığınız önemli. Nasıl anıldığınız önemli benim için.”

Related Posts

İran’dan Elon Musk’ı üzecek haber: Kullananlara hapis cezası

İran Meclisi, İsrail’le “casusluk ve iş birliği yapanlara” yönelik cezaları ağırlaştıran 9 maddelik yasayı onayladı ve Starlink gibi izinsiz internet sistemlerinin kullanımını yasakladı.

ABD’nin Türkiye Büyükelçisi Barrack’tan F-35 açıklaması!

Ankara Büyükelçisi ve ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Türkiye ile F-35 sorununun yakında çözüleceğini düşündüğünü söyledi. ABD’nin Türkiye Büyükelçisi, NATO müttefikleri arasında uzun süredir devam eden F-35 anlaşmazlığının yıl sonuna …

4 çocuklu çift, otizmli Fırat’a aile oldu

Ankara’da 4 çocuklu Tuğba (40) ve Ahmet Üresin (51) çifti, 2021 yılında 9 aylıkken Fırat’a koruyucu aile oldu. Şu anda 5 yaşında olan Fırat Üresin, 1,5 yaşındayken otizm tanısı aldı. Tanı konulmasının ardından ailede tüm ilgi Fırat’a yöneldi.

Sırbistan’da öğrenciler başkentin ana meydanını trafiğe kapattı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da erken seçim talebiyle toplanan protestocuların başkentteki ana meydan ve çevresindeki caddeleri trafiğe kapattığı bildirildi.

Banka hesabını arkadaşına verdi başına gelmeyen kalmadı: 10 dosyada şüpheli oldu, hapis cezası aldı

Mağazada paketleme sorumlusu olarak çalışan İlyas Ataş (22) hakkında, iddiaya göre hesabında bloke olduğunu ve amcasının kendisine para göndereceğini söyleyerek banka hesabını kullanmak isteyen askerlik arkadaşı E.B.’ye, hesap bilgileri ve kartını verdikten sonra 10 ayrı dolandırıcılık soruşturması başlatıldı. Ataş, sonuçlanan bir davada 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

ABD Başkanı Trump tarih vererek duyurdu: Gazze’de ateşkes yakın

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’in saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde “önümüzdeki hafta içinde ateşkes sağlanabileceğini” söyledi.