Niğde’de kayıp motosikletçiyi arama çalışmaları 3. gününde

Niğde’de Kayıp Şahsın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Niğde’nin Çiftlik ilçesi Azatlı beldesinde yaşayan Osman Şükrü Dinçsoy’dan haber alamayan yakınları, 26 Aralık akşamı jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bölgede yapılan araştırmada, Dinçsoy’un motosikleti ve cep telefonu Azatlı Baraj Gölü yakınlarında bulundu. Şüphelenilen durum üzerine suda arama çalışmaları başlatıldı.

Aksaray, Kayseri, Karaman, Nevşehir AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları, 3’üncü gününde sabahın ilk ışıkları ile yeniden başladı. Jandarma ile Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen 4 dalgıç ekibi de baraj gölünde çalışmalara destek verdi. Ne yazık ki, şu ana kadar Osman Şükrü Dinçsoy’a ait herhangi bir iz bulunamadı.

Yetkililer, arama çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti. Haber, Demirören Haber Ajansı tarafından bildirildi.

Related Posts

19 Mayıs törenlerinde protokole alınmayan CHP’li başkan alanı terk etti

Osmaniye’de düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anme ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki etkinliklerinde dikkat çeken bir tartışma yaşandı. CHP Osmaniye İl Başkanı Mutlu Yavuzer, etkinliklerde protokolde yer verilmemesi üzerine alanı terk etti

DEVA’dan istifa eden Seda Kaya Ösen CHP’ye katıldı

DEVA Partisi’nden istifa eden İzmir vekili Seda Kaya Ösen, CHP’ye katıldı. Ösen’e rozetini Özgür Özel taktı.

Altay Cem Meriç ‘gorilden farkımız yok’ diyen Celal Şengör’ün iddialarını tek tek çürüttü

Araştırmacı yazar Doktor Altay Cem Meriç, Celal Şengör’ün “zeka seviyesini ve bilgi düzeyini ortaya çıkardığı” 5 bölümlük video serisinin 3. bölümünü de yayınladı. Meriç, insanın gorilden bir farkının olmadığını söyleyen Şengör’ün sözlerini masaya yatırırken, ateizme dair iddialarını ise tek tek çürüttü.

Yeni Şafak’tan akla ziyan haber! İBB soruşturmasında ‘iPhone’ iddiası… Tarihler uyuşmadı

İBB soruşturmasında tutuklanan Ahmet Çiçek, ‘etkin pişmanlık’tan faydalanarak İstanbul Başsavcılığı’nda ifade verdi. Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Murat Kapki’nin ofisindeki bir görüşmede kendisine yapacağı ödemeye karşılık 7 adet ‘iPhone 16 Pro Max’ verdiğini öne süren Çiçek bu telefonların ‘kurultay telefonları’ olduğunu öne sürdü. Ancak CHP kurultayı 4-5 Kasım 2023 tarihinde yapılırken, Apple, bu modeli 13 Eylül 2024’te ön siparişe açtı.

Mahmut Arıkan: 23 yıllık geçmiş, bizi ‘ama’ ile başlayan cümleler kurmak zorunda bıraktı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan Muğla’da, “23 yıllık geçmiş, bizi ‘ama’ ile başlayan cümleler kurmak zorunda bıraktı. Türkiye’nin, yaşanabilir bir Türkiye olması için önündeki en büyük engel, iktidarın bu tutarsız uygulamalarıdır” dedi.

Papa 14. Leo göreve başladı: Ukrayna-Rusya görüşmeleri Vatikan’da mı yapılacak?

Papa 14. Leo göreve başladı: Ukrayna-Rusya görüşmeleri Vatikan’da mı yapılacak?