Kendisini polis olarak tanıttı, 50 güvenlik kamerası izlenerek yakalandı

Bursa’da Polis Kılığına Girip Dolandırıcılık Yapan Şahıs Yakalandı

Bursa’da bir kişiyi arayarak kendisini polis olarak tanıtan ve kardeşinin kaçırıldığını söyleyerek 8 bin dolar, 8 bin Euro ve ziynet eşyalarını dolandıran E.K., 50 güvenlik kamerasının kaydı sayesinde yakalanıp tutuklandı.

Olay, dün Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Z.M.M., polis merkezine giderek bir kişinin kendisini arayarak polis olduğunu ve kardeşinin kaçırıldığını iddia ederek dolandırdığını belirtti.

Şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 50 kamera görüntüsü incelenerek şüphelinin kimliği tespit edildi. E.K., İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın üzerinde yapılan aramada dolandırdığı paralar ile ziynet eşyaları ele geçirildi. Bursa’ya getirilen E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. (DHA)

Related Posts

Özgür Özel açıklama yapıyor

Özgür Özel açıklama yapıyor

İstinaf onayladı! İşte Ayhan Bora Kaplan’a verilen hapis cezası

İstinaf mahkemesi, Ankara’da ‘Ayhan Bora Kaplan’ suç örgütü lideri Bora Kaplan’ın ‘Silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek’, ‘8 kişiye yönelik kasten yaralama’ ‘2 kişiye yönelik kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Ağırlaşmış yaralamaya azmettirme’ ve ‘Suçluyu kayırmaya azmettirme’ suçlarından aldığı 68 yıl hapis cezasının usul ve yasaya uygun olduğu kanaatine vardı.

İsrail muhalefetinden Netanyahu’ya sert tepki: ‘Askerlerimiz Netanyahu hükümetini korumak için ölüyor’

Muhalefetteki İsrail Evimiz Partisi lideri Avigdor Liberman, Gazze Şeridi’nde ölen askerlerin “Tel Aviv güvenliği için değil Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki koalisyon hükümetinin korunması için öldüğünü” dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan-DEM Parti görüşmesi öncesi çok çarpıcı kulis

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile DEM Parti’nin İmralı heyeti arasındaki görüşme öncesinde, PKK’nın silah bırakma sürecine dair yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Ekrem İmamoğlu, Sezai Karakoç’un sözleriyle seslendi

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Halbuki bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar, vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar.” paylaşımı yaptı.

İstanbul’da otluk alanda çıkan yangın korkuttu

İstanbul Büyükçekmece’de otluk alanda başlayarak ağaçlara sıçrayan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.