Gaziantep’te sanatın kalbi Kahraman Emmioğlu’nda atıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, “Çocuk Dostu Şehir” vizyonuyla çocuk sanat merkezinde 7-16 yaş grubundaki çocukları kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturuyor. Bu etkinlikler arasında düzenlenen atölyeler, müzik enstrümanları atölyeleri ve sanatsal atölyeler yer alıyor. Amacı, çocukların var olan yeteneklerini ortaya çıkarmak, kendilerini özgürce ifade etmelerini sağlayarak estetik duygularını geliştirmelerine yardımcı olmak.

Bu yıl merkezde düzenlenen 3 bin 376 atölyede 54 bin 764 çocuk faydalandı. El sanatları, drama, mozaik, ebru, seramik, resim, tasarım, cam ve müzik atölyeleri gibi farklı alanlarda kurslar düzenleniyor. Okul dönemi, hafta sonları, sömestr tatili, yaz tatili ve özel günlerde çocuklar için atölye çalışmaları devam ediyor.

Söyleşiler, Çalıştaylar, Sergilerin Merkezi: Kahraman Emmioğlu Kültür ve Sanat Merkezi

Kahraman Emmioğlu Kültür ve Sanat Merkezi, sergi salonları ve çok amaçlı salonlarıyla birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Kentte düzenlenen sergiler, çalıştaylar, söyleşiler ve atölye çalışmaları burada gerçekleşerek sanat ve kültürün kalbi olmaya devam ediyor.

Related Posts

Soylu, eniştesini şikayet edeni şikayet etti, istediğini elde edemedi

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, eniştesini “Suç örgütü kurduğu” iddiasıyla şikâyet eden iş insanını şikâyet etmişti. Soylu’nun suç duyurusu, “Suçun yasal unsurları oluşmadığı” gerekçesiyle sonuçsuz kaldı.

Muhammed Yakut cezaevinden çıkar çıkmaz öldü

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Yavuz Değirmenci, Muhammed Yakut’un Almanya’da hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı.

İran’dan Elon Musk’ı üzecek haber: Kullananlara hapis cezası

İran Meclisi, İsrail’le “casusluk ve iş birliği yapanlara” yönelik cezaları ağırlaştıran 9 maddelik yasayı onayladı ve Starlink gibi izinsiz internet sistemlerinin kullanımını yasakladı.

ABD’nin Türkiye Büyükelçisi Barrack’tan F-35 açıklaması!

Ankara Büyükelçisi ve ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Türkiye ile F-35 sorununun yakında çözüleceğini düşündüğünü söyledi. ABD’nin Türkiye Büyükelçisi, NATO müttefikleri arasında uzun süredir devam eden F-35 anlaşmazlığının yıl sonuna …

4 çocuklu çift, otizmli Fırat’a aile oldu

Ankara’da 4 çocuklu Tuğba (40) ve Ahmet Üresin (51) çifti, 2021 yılında 9 aylıkken Fırat’a koruyucu aile oldu. Şu anda 5 yaşında olan Fırat Üresin, 1,5 yaşındayken otizm tanısı aldı. Tanı konulmasının ardından ailede tüm ilgi Fırat’a yöneldi.

Sırbistan’da öğrenciler başkentin ana meydanını trafiğe kapattı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da erken seçim talebiyle toplanan protestocuların başkentteki ana meydan ve çevresindeki caddeleri trafiğe kapattığı bildirildi.