CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Veli Ağbaba’ya taziye ziyareti

CHP Heyeti, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır önderliğindeki heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba, uzun bir süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu. Maalesef, dün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Hüseyin Ağbaba’nın vefatı, yakınları ve dostları arasında derin üzüntüye yol açtı.

Cenaze Yarın Defnedilecek

Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi, yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek olan tören sonrasında toprağa verilecek. Ailesi ve sevdikleri, taziye ziyaretlerini bugün de kabul etmeye devam edecekler.

Related Posts

19 Mayıs törenlerinde protokole alınmayan CHP’li başkan alanı terk etti

Osmaniye’de düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anme ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki etkinliklerinde dikkat çeken bir tartışma yaşandı. CHP Osmaniye İl Başkanı Mutlu Yavuzer, etkinliklerde protokolde yer verilmemesi üzerine alanı terk etti

DEVA’dan istifa eden Seda Kaya Ösen CHP’ye katıldı

DEVA Partisi’nden istifa eden İzmir vekili Seda Kaya Ösen, CHP’ye katıldı. Ösen’e rozetini Özgür Özel taktı.

Altay Cem Meriç ‘gorilden farkımız yok’ diyen Celal Şengör’ün iddialarını tek tek çürüttü

Araştırmacı yazar Doktor Altay Cem Meriç, Celal Şengör’ün “zeka seviyesini ve bilgi düzeyini ortaya çıkardığı” 5 bölümlük video serisinin 3. bölümünü de yayınladı. Meriç, insanın gorilden bir farkının olmadığını söyleyen Şengör’ün sözlerini masaya yatırırken, ateizme dair iddialarını ise tek tek çürüttü.

Yeni Şafak’tan akla ziyan haber! İBB soruşturmasında ‘iPhone’ iddiası… Tarihler uyuşmadı

İBB soruşturmasında tutuklanan Ahmet Çiçek, ‘etkin pişmanlık’tan faydalanarak İstanbul Başsavcılığı’nda ifade verdi. Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Murat Kapki’nin ofisindeki bir görüşmede kendisine yapacağı ödemeye karşılık 7 adet ‘iPhone 16 Pro Max’ verdiğini öne süren Çiçek bu telefonların ‘kurultay telefonları’ olduğunu öne sürdü. Ancak CHP kurultayı 4-5 Kasım 2023 tarihinde yapılırken, Apple, bu modeli 13 Eylül 2024’te ön siparişe açtı.

Mahmut Arıkan: 23 yıllık geçmiş, bizi ‘ama’ ile başlayan cümleler kurmak zorunda bıraktı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan Muğla’da, “23 yıllık geçmiş, bizi ‘ama’ ile başlayan cümleler kurmak zorunda bıraktı. Türkiye’nin, yaşanabilir bir Türkiye olması için önündeki en büyük engel, iktidarın bu tutarsız uygulamalarıdır” dedi.

Papa 14. Leo göreve başladı: Ukrayna-Rusya görüşmeleri Vatikan’da mı yapılacak?

Papa 14. Leo göreve başladı: Ukrayna-Rusya görüşmeleri Vatikan’da mı yapılacak?