Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde, Burhaniye ve Gönen ilçelerinde operasyon düzenledi.

Gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde bir araç ve bir ikamette yapılan aramalarda; 323 adet sentetik uyuşturucu hap, 212 gram metamfetamin, 7 adet ecstasy, 5 gram kokain, 1 adet hassas terazi, 1 adet esrar öğütme aparatı, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 4 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 37 adet tabanca fişeği, 4 adet şarjör, 3 adet cep telefonu ve 13 bin 620 TL suçtan elde edilen gelir ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 5 şüpheli gözaltına alınırken, haklarında adli işlem başlatıldı. – BALIKESİR

Related Posts

New York’taki BM merkezinde, yeni Suriye bayrağı dalgalanıyor

Yeni Suriye bayrağı, New York’taki Birleşmiş Milletler (BM) merkezinde üye ülkelerin bayraklarıyla birlikte göndere çekildi.

Putin, Trump’ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Witkoff ile görüştü

ABD Başkanı Trump’ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Witkoff, başkent Moskova’da Putin’le bir araya geldi. Bu, iki ismin son iki hafta içinde yaptığı ikinci görüşme oldu.

HÜRJET, iki yılda 179 sorti yaptı

Türkiye’nin ilk insanlı jet motorlu uçağı HÜRJET’in gökyüzü ile buluşmasının ikinci yılı geride kalırken, bu sürede 179 sorti yaptı.

“Huzur İstanbul” uygulamasında yüzlerce şüpheliye gözaltı

İstanbul’da “Huzur İstanbul” uygulaması kapsamında 804 kişi gözaltına alındı. .

Erdoğan’ın eski başdanışmanı İlnur Çevik anlattı: Külliye’de bıyıksız adam yok! Benim kaç defa önümde oldu, ‘Bıyık bırakılacak’ dedi Cumhurbaşkanı…

Eskiden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başdanışmanlığını yapan İlnur Çevik, Külliye’deki çalışma şeklini, danışmanların görevlerini, Erdoğan ile gerçekleştirdiği toplantıyı anlattı. Çevik’ten dikkat çeken bir “bıyık” açıklaması da geldi.

Sadakat indirimi Yargıtay’dan döndü, müebbet hapis aldı

Eşi Hülya Güllüce’yi öldüren Abdullah Kaya’nın “sadakat” indirimiyle 18 yıl aldığı hapis cezası Yargıtay tarafından bozuldu. Kaya, yeniden yargılandığı yerel mahkemede müebbet hapis cezasına mahkum edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir