Altının kilogram fiyatı ne kadar oldu? 8 Nisan 2025 Salı kilogram altın fiyatı…

Altın Fiyatları Gün Sonunda Geriledi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı, günün sonunda 3 milyon 765 bin 999,5 liraya gerileyerek yüzde 0,5 azalış yaşadı.

Altın piyasasında en düşük 3 milyon 750 bin lira, en yüksek 3 milyon 780 bin 756 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günün sonunda 3 milyon 765 bin 999,5 lira oldu. Dün ise bu fiyat 3 milyon 784 bin lira seviyesindeydi.

KMKTP’de altın için toplam işlem hacmi 6 milyar 656 milyon 103 bin 363,65 lira olurken, toplam işlem miktarı 1.785,61 kilogramı buldu.

Tüm metallerde toplam işlem hacmi ise 6 milyar 773 milyon 539 bin 711,52 lira olarak gerçekleşti.

Bugün altın borsasında en fazla işlem yapan kurumlar arasında Kuveyt Türk Katılım Bankası, Uğuras Kıymetli Madenler, Zirve Değerli Madenler, Yapı ve Kredi Bankası ile Turan Kıymetli Madenler dikkat çekti.

Related Posts

Bakan Şimşek: Enflasyon beklentilerinde iyileşme gerçekleşti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya üzerinden enflasyon beklentilerine ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Bakan Şimşek, “Enflasyon beklentilerinde geçtiğimiz aya göre sınırlı artış olsa da yıllık bazda kayda değer bir iyileşme gerçekleşti” ifadelerini kullandı.

KKM ve katılma hesaplarında düşüş sürüyor

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki küçülme ivme kazanarak devam ediyor.

Bakan Şimşek, Washington’da yatırımcılarla buluştu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Barclays, Jefferies, JP Morgan ve Bank of America’nın ayrı ayrı düzenlediği yatırımcı toplantılarında Türkiye ekonomisine dair güncel gelişmeler ve gelecek dönem perspektifine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

AB’de yeni otomobil satışları martta geriledi

Avrupa Birliği (AB) pazarında yeni otomobil satışı, martta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,2 düşüşle 1 milyon 29 bin 519 adede indi.

Deprem çantası ve çadırlarına saatler içinde zam yapıldı

İstanbul Silivri’de meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından e-ticaret platformlarında depremle ilgili ürünlere yoğun talep oluştu. Vatandaşlar tedbir amaçlı alışverişe yönelirken, bazı satıcıların fiyatları aniden yükseltmesi tepki çekti.

Marmara depremi sonrası Bakan’dan baraj açıklaması…

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Marmara Denizi’nde meydana gelen depremlerin ardından Büyükçekmece Barajı’nda incelemelerde bulunulduğunu açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir