Adalet Bakanı Tunç: Erdoğan CHP’nin yaşanılamaz hale getirdiği İstanbul’u aldı, yaşanılır hale getirdi

Pendik AKP İlçe Kongresine Adalet Bakanı Tunç Katıldı

Pendik’te gerçekleşen AKP 7. olağan ilçe kongresine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç katıldı. Bakan Tunç, konuşmasında ülkenin demokratik dönüşümüne vurgu yaparak, “22 yıldan bu yana vesayetçi anlayışla mücadele ediyoruz. Milletimizin ihtiyaçları doğrultusunda temel kanunlarımızı uyarladık, anayasamızda büyük reformlar gerçekleştirdik” dedi.

AKP Pendik 7. Olağan İlçe Kongresi’ne Adalet Bakanı Tunç’un yanı sıra AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve diğer ilçe belediye başkanları da katıldı. Konuşmasında partililere hitap eden Bakan Tunç, AKP’nin kuruluş sürecine de değindi.

Adalet Bakanı Tunç, AKP’nin millet hareketi olarak doğduğunu vurgulayarak, “2001 yılında milletimiz tarafından kurulan partimiz, çözüm odaklı bir yaklaşımla ülkenin kronik sorunlarına çare olmayı hedefledi. İstanbul’da yaşanılan sorunları çözüme kavuşturan AKP, milletimizin desteği ile hızla büyüyerek Türkiye’nin dönüşümüne katkı sağladı” şeklinde konuştu.

Related Posts

İstanbul Valiliği açıkladı: Yaz aylarında bunlar artık yasak

Yaz aylarının gelmesiyle orman yangını riski artarken İstanbul Valiliği’nden de dikkat çeken yasaklama kararı geldi. Kent genelinde ormanlık alanlara girişler 23 Haziran-15 Ekim tarihleri arasında yasaklandı.

Uyuşturucu testini paylaştı

ABD’li milyarder işinsanı Elon Musk, kendisini uyuşturucu bağımlısı olmakla suçlayan Wall Street Journal (WSJ) ve New York Times (NYT) gazetelerine cevaben, yaptırdığı uyuşturucu test sonuçlarını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Beyazıt’ta polis barikatını yıkan öğrenciler beraat etti

19 Mart’ta Beyazıt’ta ilk kez polis barikatını yıkan 7’si öğrenci 8 kişinin yargılandığı davada, tüm sanıkların beraatine karar verildi.

İBB soruşturması: Fatih Keleş’in oğlu ve yeğeni tutuklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Mustafa Keleş ve Murat Keleş, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Şüpheliler, ‘rüşvet almak’ ve ‘suç örgütüne üye olmak’ suçlamalarıyla hakimliğe sevk edilmişti.

ATM’den para çekme işlemi değişiyor

28 Haziran’dan itibaren Avrupa’da yeni nesil ATM’ler hizmete giriyor. Yeni sistem, engelli bireyler için bankacılık işlemlerini çok daha kolay ve bağımsız hale getirecek.

Kırşehir’de ‘şap’ paniği

Kırşehir’de canlı hayvan pazarı, ‘şap’ gerekçesiyle geçici olarak kapatıldı.